HomeClubsAscrumDe praeses van Ascrum over de tradities en het studentenleven | Rugby...

De praeses van Ascrum over de tradities en het studentenleven | Rugby Inside Podcast #1

Naast schrijven over het laatste nieuws binnen rugby gaan we ook in gesprek met interessante mensen die de sport ten goede doen. Onze eerste gast is de praeses van Ascrum.

In de eerste aflevering van de Rugby Inside Podcast gaan we in gesprek met Sam, rugbyer en praeses van Ascrum. de Amsterdamse studentenrugbyvereniging is opgericht in 1962 en sindsdien uitgegroeid tot de grootste en meest leidende studentenrugbyvereniging in Nederland. 

Tijdens ons gesprek hebben we het over de rugby studenten wereld. Hoe verschillend is dat vergeleken met andere rugbyclubs, welke tradities komen daar bij kijken en wat heeft Ascrum als club te bieden aan haar leden.

Het volledige gesprek is hier te bekijken en te beluisteren.

Wil jij graag bij ons in de studio over rugby komen praten, of ken je iemand die je bij ons aan tafel wilt zien? Stuur dan een mailtje naar podcast@rugby-inside.nl.

Foto: SJM Photography

Dit artikel is geschreven door:

Rugby Insidehttps://www.rugby-inside.nl
Rugby Inside is de hoofdredacteur van www.rugby-inside.nl. Wij hebben een passie voor rugby en schrijven graag over wat er gebeurt in Rugby Nederland. Vind je de artikelen die schrijven interessant, volg ons op onze socials en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
spot_img

Volg Ons

SportSport

Gerelateerde Artikelen