HomeRugby Inside PodcastEen Jongensdroom komt uit voor Thymo Peters | Rugby Inside Podcast #2

Een Jongensdroom komt uit voor Thymo Peters | Rugby Inside Podcast #2

“De eigenaar van de winkel ging even naar achter om te bellen. Toen hij terug kwam zei hij dat ik bij het stadion van USA Perpignan werd verwacht door de manager van het team,” zo verteld Thymo in de 2e podcast aflevering van Rugby Inside.

In deze podcast vertelt Thymo Peters hoe hij afgelopen zomer een contract heeft gescoord bij de franse topclub USA Perpignan. Zijn verhaal is er een die je niet snel nog eens zult horen.

Rianne Peters, de moeder van Thymo, is een crowdfundingsactie gestart om het avontuur financieel behapbaar te houden. Het geld zal voornamelijk gebruikt worden om de reiskosten van Frankrijk naar Nederland te betalen, zodat Thymo ook met Nederland U18 kan blijven trainen voor het EK in Rusland.

Het volledige gesprek is hier te bekijken en te beluisteren.

Wil jij graag bij ons in de studio over rugby komen praten, of ken je iemand die je bij ons aan tafel wilt zien? Stuur dan een mailtje naar podcast@rugby-inside.nl.

Dit artikel is geschreven door:

Rugby Insidehttps://www.rugby-inside.nl
Rugby Inside is de hoofdredacteur van www.rugby-inside.nl. Wij hebben een passie voor rugby en schrijven graag over wat er gebeurt in Rugby Nederland. Vind je de artikelen die schrijven interessant, volg ons op onze socials en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
spot_img

Volg Ons

SportSport

Gerelateerde Artikelen