HomeRugby Inside PodcastIn gesprek met Dave Koelman | Rugby Inside Podcast #8

In gesprek met Dave Koelman | Rugby Inside Podcast #8

In deze aflevering gaan we in gesprek met Dave Koelman. Dave is begonnen als speler voor Castricum, uitgekomen voor Nederland U17, U18 en U20, waar zij op het EK in Portugal uiteindelijk 4e zijn geworden.

Dave heeft gespeeld voor Stamford Endowed School in Engeland en 2 jaar mogen spelen voor het eerste team van de Leicester Tigers Academy waarmee hij in maart 2018 ongeslagen kampioen is geworden van de Premiership U18.

In januari 2019 is Dave naar Nieuw Zeeland gegaan om voor Massey te spelen en heeft daar uiteindelijk het team gehaald bij North Harbour U19. Daar heeft hij ook mogen deelnemen aan het Jock Hobbs National U19 tournament, een selectie van de beste 500 U19 Spelers van Nieuw Zeeland.

Daarna is Dave teruggevlogen naar Europa om direct te starten bij de Espoirs van Brive, een van de Top 14 clubs in Frankrijk.

In deze aflevering gaan we dieper in op de weg die Dave heeft belopen en de ervaringen die hij onderweg heeft meegemaakt.

Wil je op de hoogte blijven van de ervaringen van Dave, dan kun je hem volgen op zijn Instagram!

Dit artikel is geschreven door:

Rugby Insidehttps://www.rugby-inside.nl
Rugby Inside is de hoofdredacteur van www.rugby-inside.nl. Wij hebben een passie voor rugby en schrijven graag over wat er gebeurt in Rugby Nederland. Vind je de artikelen die schrijven interessant, volg ons op onze socials en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
spot_img

Volg Ons

SportSport

Gerelateerde Artikelen