Mixed Ability Rugby

Mixed Ability Rugby staat voor het beschikbaar maken van van Rugby voor iedereen. Het doorbreken van barrières tussen invalide en valide spelers brengt deze groep sporters samen. Mixed Ability Rugby staat voor het aanmoedigen en inspireren van gemeenschapsvorming tussen Rugby en mensen met een beperking. Deze lichamelijke activiteit en sociale interactie helpt in de transformatie van gezondheid en geluk.

Het project heeft als doelstelling om met de partners samen te werken, kennis uit te wisselen en te benutten om het aanbod van Mixed Ability Rugby te creëren. Rugby Nederland wilt met de andere partners zo een rugby aanbod creëren voor zowel mensen met een beperking als mensen zonder beperking. De Nederlandse Rugby Bond wil de opstart faciliteren en geïnteresseerde clubs ondersteunen in de opstartperiode.

Meer uitleg over Mixed Ability Rugby:

Wil je graag meer informatie ontvangen over Mixed Ability Rugby of ben je benieuwd waar deze vorm van rugby gespeeld wordt in Nederland? Neem dan contact op met de Nederlandse Rugby Bond via info@rugby.nl.

spot_img

Laatste nieuws